«Ημέρα της Ευρώπης»

COMUNICADO DE IMPRENSA

EUROPE DIRECT REGIÃO DE THESSALY

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ

terça-feira 09 maio 2017

33o Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

«Ημέρα της Ευρώπης»

ontem 9 maio 2017 realizada em 33o evento Elementary School Trikala para o Dia da Europa que foi organizado pelo Director da Escola de Educação Básica Apóstolo Spathis, σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, a Região Tessália, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας και το Κέντρο Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν οι μαθητές του Σχολείου να γνωρίσουν κατά τρόπο βιωματικό το όραμα και την Ιστορία της Ε.Ε., a finalidade para a qual a UE criou, τις αξίες από τις οποίες διέπεται και πρεσβεύει, τα οφέλη των κρατών μελών από τη συμμετοχή τους στην Ενωμένη Ευρώπη και επιπλέον οι μαθητές, nos Estados Europa, sentir a solidariedade, unida e forte. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Δ. Λιάρος, ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ ος Um. Περουλάκης, enquanto a União Europeia falou Escola Advisor, Embaixador para a ação Teachers4 Europa, Senhorος Um. Espadas e do Centro de Parceiros Europe Direct Tessália Mr.. S.. dourado. Η δασκάλα κα Κατερίνα Μπραζιτίκου παρουσίασε το πρόγραμμα έκφρασης και δημιουργίας «Teacher4Europe» και τα ενταγμένα στη δράση «Teachers4Europe» Ευρωπαϊκά δρώμενα από τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Σχολείου. Η κα Um. Γουλιώτη, Γυμνάστρια του Σχολείου, παρουσίασε Ευρωπαϊκούς χορούς και τραγούδια με τη συμμετοχή των μαθητών των μεγάλων τάξεων του Σχολείου.

Όλοι οι μαθητές έμειναν ικανοποιημένοι από την εκδήλωση, έμπρακτα δήλωσαν τον ενθουσιασμό τους, χάρηκαν την όλη εκδήλωση και χειροκρότησαν τους συμμαθητές τους. Η εκδήλωση είχε την έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Você pode gostar...