«Τα παιδιά τρέχουν στο ποτάμι» στη Λάρισα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

EUROPE DIRECT ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

«Τα παιδιά τρέχουν στο ποτάμι»

Κοίτη Πηνειού Ποταμού – Γέφυρα Ναϊάδων Νυμφών

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct» και σε συνεργασία με το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας  διοργάνωσαν την εκδήλωση «Τα παιδιά τρέχουν στο ποτάμι», με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την ηλιόλουστη μέρα στην πόλη της Λάρισας μέσω των αθλητικών εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα στην κοίτη του Πηνειού ποταμού, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Έτρεξαν μαζί με τους γονείς τους 1000 μέτρα, έπαιξαν και ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης «Europe Direct» Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Πινακάς Βασίλειος, Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας κ. Καλομπάτσιος Χρήστος, ο Ιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος, Μάριος Ξηρομερίτης η εκπρόσωπος του Europe Direct κ. Ζ. Γιουρούκη και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων κ. Γούλας Απόστολος.

Στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά παρέλαβαν αναμνηστικά μετάλλια.

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...