Η Κλιματική αλλαγή ως απειλή για το μέλλον μας

SAJTÓKÖZLEMÉNY

EUROPE DIRECT RÉGIÓ Thesszália

BELÜL elvégzését adott csoport együtt

kedd 31 október 2017

«Η Κλιματική αλλαγή ως απειλή για το μέλλον μας»

márvány

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με την ΕΚΠΟΛ, σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, με αρωγούς τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπ. N. égetett magnézia, το πρόγραμμα LIFE για την προώθηση της περιβαλλοντικής και κλιματικής αλλαγής, την ΙΜΔ, τον ΕΟΑΝ, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκιάθου και το Γεωπονικό Σύλλογο Μαγνησίας διοργάνωσαν ανοικτή εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο Βόλου με θέμα «Η κλιματική αλλαγή ως απειλή για το μέλλον» και παρουσίασαν τους τρόπους για τη σταδιακή κατάργηση της πλαστικής σακούλας. Στο θέμα της πλαστικής σακούλας ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκιάθου κ. Τζούμας Θοδωρής παρουσίασε το πρόγραμμα σταδιακής κατάργησης της σακούλας που ξεκίνησε στο νησί της Σκιάθου ο Δήμος σε συνεργασία με το δίκτυο Μεσόγειος ΣΟΣ. Για την κλιματική αλλαγή μίλησε η κα Ντεμίρη στέλεχος του προγράμματος LIFE για την προώθηση της περιβαλλοντικής και κλιματικής αλλαγής.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ κ. Χατζόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Καλτσογιάννης, ο δ/ντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σαβελίδης, ο πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας κ. Λάμπρου, η υπεύθυνη του τμήματος σχολικών δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Κανταράκη και το μέλος της ομάδας έργου του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας κα Γιουρούκη.

 

is, παρευρέθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Κίτσιος, Λουφόπουλος και Πουτσιάκας, το ΔΣ της ΕΚΠΟΛ, ο συντονιστής του Συντονιστικού Συμβουλίου Κα.Πα. της ΕΚΠΟΛ κ. Τέας,, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκπαιδευτικών (AEDE) Úr. Λυχναρόπουλος, όπως και μαθητές από το 1az, 3az és 5az Γυμνάσια Βόλου με τους καθηγητές τους και ο κ. Χρυσόμαλλος Σωκράτης από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας ο οποίος μοίρασε πάνινες οικολογικές σακούλες πολλαπλών χρήσεων.

Még szintén kedvelheted...