Η Λάρισα στηρίζει τη νεοφυή επιχειρηματικότητα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

EUROPE DIRECT ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2017

Επιμελητήριο Λάρισας

1

Η Λάρισα στηρίζει τη νεοφυή επιχειρηματικότητα
Με επιτυχία διοργανώθηκε για δεύτερη φορά στη Λάρισα εκδήλωση στήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας από τους επίσημους διοργανωτές Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, Επιστημονική Ένωση Digital idea, και το παράλληλο Ευρωπαϊκό δίκτυο Accelerator Assembly.
Την εκδήλωση υποστήριξαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας,του Περιφερειακού Τμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λάρισας, του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, του ΤΕΙ Θεσσαλίας και του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Θεσσαλίας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν θέματα νεοφυούς επιχειρηματικότητας σε Ελλάδα και εξωτερικό και τρόποι στήριξής της, δράσεις του τοπικού οικοσυστήματος σχετικά με αυτές καθώς και καλές πρακτικές νεοφυών επιχειρήσεων από την περιοχή της Λάρισας και όχι μόνο.

2

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...