Φεστιβάλ με θέα το Αιγαίο

Το Σάββατο 04 Αυγούστου στο λιμάνι του Αγιοκάμπου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την εκστρατεία και τους τρόπους πρόληψης, αντιμετώπισης και τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τη βουλευτή Θεσσαλονίκης και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» κα Έλενα Ράπτη.

Πιο συγκεκριμένα στο χώρο της συναυλίας της Άλκηστης Πρωτοψάλτη στο φεστιβάλ «Με θέα το Αιγαίο»,  υπήρξε διαθέσιμο ενημερωτικό υλικό για θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct της Περιφέρειας Θεσσαλίας το οποίο εκπροσωπήθηκε από την κα Γιουρούκη Ζωή και τον κ. Χρυσόμαλλο Σωκράτη καθώς και το cd με τίτλο «Το μυστικό της Νίκης 2- Η περιπέτεια του Βίκτωρα» για την πρόληψη κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης το οποίο διανεμήθηκε από την κα Έλενα Ράπτη.

 

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας που έχουν υπογράψει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και η βουλευτής Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης που προωθεί το Συμβούλιο της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...