«180° »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

EUROPE DIRECT ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

«180° »

Δημοτικό θέατρο ΟΥΗΛ

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την Κυριακή 19.02.2017 το Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ, όπου  πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η παράσταση με τίτλο  «180° » την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Λάρισας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.

12

Η παράσταση περιλάμβανε την πρώτη δημόσια εξιστόρηση προσωπικών εμπειριών μελών και φίλων του Συλλόγου με εμπειρία καρκίνου, ο αφηγηματικός λόγος των οποίων ντύθηκε με μουσική, σύγχρονο χορό και εικόνα. Το μήνυμα που μετέδωσαν τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών είναι ότι «..η ζωή συνεχίζεται, χωρίς φόβο μα με πολύ πάθος, χαρά, χορό, χαμόγελο». Όσο και αν τα όριά μας κάποτε δοκιμάζονται σκληρά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο κ. Αθανάσιος  Παιδής Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια βίου Μάθησης. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης ανέλαβαν, Μαρία Γκιτέρσου,  Αναστασία  Ριζάκη , Δήμητρα Φυτιλή και Κατερίνα Χoνδρού,  την εικαστικό –video artist  Χριστίνα Τζιουβάρα και την Γωγώ Ταμπάκη για την βιντεοσκόπηση της παράστασης. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της ομάδας χοροθεάτρου OFF ART που εθελοντικά δούλεψαν για την πραγματοποίηση αυτής της παράστασης.

11

 

You may also like...