«Ημερίδα- βιωματικό εργαστήριο για την συνεργατική ψηφιακή αφήγηση (digital storytelling) της ευρωπαϊκής ιστορίας των επιστημών υγείας για εκπαιδευτική χρήση από παιδιά και νέους»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
EUROPE DIRECT ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΙΝΟΥ
Τετάρτη 9/11/2016, ΩΡΑ 12:30
20 Λύκειο ΛΑΡΙΣΑΣ

Την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο του 20 Λυκείου Λάρισας στις 12:30 πμ πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με τίτλο «Ημερίδα- βιωματικό εργαστήριο για την συνεργατική ψηφιακή αφήγηση (digital storytelling) της ευρωπαϊκής ιστορίας των επιστημών υγείας για εκπαιδευτική χρήση από παιδιά και νέους». Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας και τον Σύλλογο «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα
Στην εκδήλωση αυτή που συμμετείχαν πάνω από εκατό μαθητές είχανε την ευκαιρία να γνωρίσουν την συνεργατική ψηφιακή αφήγηση (digital storytelling) της ευρωπαϊκής ιστορίας των επιστημών υγείας για εκπαιδευτική χρήση. Ο πρόεδρος του Συλλόγου “Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα” κ. Ρίζος Χαλιαμπάλιας ενημέρωσε και ενεργοποίησε τα παιδία με έναν ενδιαφέρον και παιδαγωγικά κατάλληλο τρόπο τις κοινές ευρωπαϊκές ρίζες των επιστημών υγείας. Στο τέλος της εκδήλωσης τα παιδιά αφηγήθηκαν θέματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή κληρονομιά και παράδοση των επιστημών υγείας.

EuropeDirect2oGEL1EuropeDirect2oGEL1

You may also like...