9 Mai 2026 – Europatag

DO IT GREEN Thessalien kommt nach Larissa!

Europe Direct Larissa – Die Region Thessalien feiert mit den Bürgern den Europatag, συνδιοργανόνωντας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την ΠΕΔ Θεσσαλίας ένα σύγχρονο forum αφιερωμένο στην ενέργεια, το περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη σε άμεση συνάρτηση με τις σύγχρονες προτεραιότητες και πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την πράσινη μετάβαση, την κλιματική ουδετερότητα, την ενεργειακή ασφάλεια και την ενίσχυση της βιώσιμης και ανθεκτικής ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών.

neben, σηματοδοτείται η συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και για τη νέα προγραμματική περίοδο 2026–2030, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ενημέρωση, τη συμμετοχή των πολιτών και τον ευρωπαϊκό διάλογο στην περιοχή.

Σε μια περίοδο όπου η Θεσσαλία επαναπροσδιορίζει το αναπτυξιακό της μοντέλο, το forum δημιουργεί έναν ουσιαστικό χώρο συνεργασίας και ανταλλαγής καλών πρακτικών γύρω από τις σύγχρονες προκλήσεις και τις λύσεις για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Sie können auch mögen ...